Hellige naboer

2019/03/25
Spil Arcade walker cool ported stealth

beskrivelse:

Helliske naboer er et spil til android platformen, hvor du er nødt til at irritere de hadede naboer, ikke giver at leve i fred. Naboerne laver støjende reparationer, tænder musikken højt om aftenen og vågner om morgenen og forveksler eksistensen på en anden måde. Du kan gøre naboernes liv til helvede. Din helt går ind i naboernes lejlighed og har det sjovt her fuldt ud. Ved at indføre vanskelige fælder kan du observere offerets reaktion, men bliver ikke fanget af nogen. Niveauet vil ikke blive gennemført, og vittigheden vil ikke lykkes, hvis nogen bemærker din karakter. Ellers kan du gøre naboerne gale.

De vigtigste egenskaber i spillet Helliske naboer :

  • spændende gameplay
  • et stort antal niveauer
  • flot design i smuk grafik
  • enkel, klar og bekvem kontrol
reklame:
Hellige naboer
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 26.92 MB
udgave: 1.4
uploads 2019-03-25
krav
android 2.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

SET_DEBUG_APP

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:4.5 (stemmer:10)
dansk