Mad Moto Racing: Stunt Bike

2014/07/06
Spil Løb væddeløb stunts cykel

beskrivelse:

Mad Moto Racing: Stunt Bike - Trick store øjeblikke på Android med vidunderlige spil Mad Moto Racing: Stunt Bike. Bare venter på dig bedøvelse stunts på en stejl cykel, der skynder sig at vanskeligheder og farlige stunts. Spillet er designet som en 2D løb på en sandet ørken baggrund, hvor de blev koncentreret alle de attraktioner i Egypten og ikke kun baggrunde her nok.

Betydning af spillet er ganske enkel, og også let at ponimaniya.Vasha mål - at overvinde en række vanskelige områder og nå målstregen hurtigere din hastighed afhænger af, hvor mange stjerner vil blive fremstillet, og kun tre stjerner. Du lurer og farer såsom faldende, rundsave, trampoliner, reb og meget mere. Vær omhyggelig med at vælge den rigtige taktik drev. Vælg den hastighed, føler hvor du tilføjer gas, og hvor de skal bremse. På den rigtige strategi, vil din cykel gøre fantastiske stunts.

Det bør bemærkes, og fysik og grafik som grafik enkel nok, men nogen dikkedarer her og er ikke påkrævet, da det er 2D. Betjening af en motorcykel føler vanskeligheden ved at få alle de stjerner. Kontrollen er ganske behageligt, håndterbar accelerometer og bremsen og accelerere ved at røre skærmen.

Mad Moto Racing: Stunt Bike har funktioner:

- Utrolig placering - der er seks, og ti niveauer i hver

- Et løfte fra udviklerne at tilføje flere numre i den nærmeste fremtid

- Komfortabel og praktisk ledelse gameplay

- Great fysik

- Der er mange motorcykler, hvor en åbning

Det kan bemærkes, og fordele i spillet:

- Great enkelhed, en fascinerende proces, stramning af - fuld

- Helt gratis spil

- Great stemme, mens det tilsvarende knogleknusende fald

- Der er en god udfordrende niveauer.

Outs kan bestemme svag brise, der modsiger naturlovene, og for stejle motorcykler skal betale $

I almindelighed, er spillet godt og vil fange dig.

Enjoy!

video:

reklame:
Mad Moto Racing: Stunt Bike
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 19.12 MB
udgave: 1.2
uploads 2014-06-28
krav
android 2.2+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen henter din omtrentlige placering. Denne placering er udledt via placeringstjenester, der bruger netværksplaceringskilder som f.eks. mobilmaster og Wi-Fi. Disse placeringstjenester skal være aktiverede og tilgængelige på din enhed, for at appen kan bruge dem. Apps kan bruge dette til at bestemme, hvor du omtrent er.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk