Tilbage i mørket: Ingen om bord

2014/09/19
Spil Quests quests puslespil

beskrivelse:

Tilbage i mørket: Ingen om bord - en stor søgen til Android. Fyre fra G5, glødende tilhængere af quests, en lang historie af deres skabelse. Hvis du allerede har spillet i deres togter, er det usandsynligt, at du har problemer med tilbage i mørket: Ingen om bord, fordi udviklerne byggekvalitet selv, men magen til historien i spillet, og, mest sandsynligt, denne fantasi spil ebbede ud (alle er kommet til en ende!). Ulemperne er manglen på mangfoldighed og ikke kun. Udviklere er tiltrukket brugere i det spil, du kan downloade gratis, men for at spille i fuld skærm, kan du bare for pengene. For gratis kan du få kun det første kapitel.

Fordele af produktet tilbage i mørket: Ingen om bord

· God historie gyserfilm, men ikke original

· Store imponerende grafik

· Mere end halvtreds niveauer

· Et stort antal mini-spil og resultater

· Originale figurer og forfærdeligt, som det skal være i en gyserfilm

· Ligger miljø

· Spillet er oversat til mange sprog

Ulemper Produkt tilbage i mørket: Ingen om bord

· Skal betale 5 bucks at gå gennem hele spillet, ikke bare det første kapitel

· Plot bygget uden megen fantasi af udviklere

· Åndenød af spillet - en relativt hurtig gå en hel masse niveauer

Resumé: Jeg kan forstå spillet på tilfredsstillende vis. De fleste harmes er ikke så vildt betalt (hvorfor ikke!) Og betalingssystem. Du betaler for den tid i spillet! Selv om vi må indrømme, at hele spillet er lavet godt og kan bære væk, men dens lighed med en masse af lignende produkter væsentligt forringer dens værdighed.

Jeg vil gerne henlede Deres opmærksomhed på, at spillet har en cache på: sdcard / Android / OBB

video:

reklame:
Tilbage i mørket: Ingen om bord
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 18.2 MB
udgave: 1.0
uploads 2014-09-23
krav
android 2.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan hente listen over konti, der er kendt af enheden. Dette kan omfatte alle konti, der er oprettet af de applikationer, som du har installeret.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

C2D_MESSAGE

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk