Unmechanical

2014/10/14
Spil Quests Puzzle

beskrivelse:

Unmechanical - God betalt Puzzle på Android. Hvor spændende at udforske verden, hvilket er en symbiose af industrialismen og Steampunk, med mindre tilføjelser af naturlig virkelighed! Udviklere har fyldt sine mange sprækker, knapper, rør, håndtag, gear, sten, pullerter og andre elementer, du vil møde i spillet. Du skal være smidighed at komme videre midt i alt dette rod, og endda flytte Bashers og bruge cellens hukommelse.

Kontrol af spillet er du nødt til at slags væsen med et stort hoved og små ben, og hovedet er udstyret med en propel. Et vigtigt element i dette væsen er en stråle, som du kan tage og bære genstande. For at bestå de udfordrende niveauer vil kræve en masse tid, så du kan rive til lange gameplay.

Sikke et rod! For at spille, er du nødt til at betale mere end $ 3. Miljøet er lavet uden mange detaljer, selvom fremragende grafik. Trods det faktum, at forvaltningen af ​​enkle, for ham at vænne sig til.

Fordele spil Unmechanical:

· Yderst interessant verden

· Spændende job, undertiden ganske kompleks

· Sjove figurer, der morer

· Meget god grafik og alle salg er

· Fremragende musikalsk akkompagnement

Negative egenskaber af spillet Unmechanical:

· Nogle gange mangler detaljeringsgrad

· Betaling for

Resumé: Hvis du sammenligner spillet med The Cave som benchmark til grafik, er det muligt at sige, der ikke holder. Miljø spil der ligner Machinarium, men pumpes op i atmosfæren. Alt i alt et fantastisk spil, som fans elsker quests og gåder.

video:

reklame:
købe i GooglePlay
programtype: betale
Bedøm spillet:
bedømmelse:5 (stemmer:1)
dansk