Final Cut: Encore

2015/02/04
Spil Quests Søge efter emner Puzzle

beskrivelse:

Final Cut: Encore - den næste quest i Android-udviklere Big Fish Games, Efterfølgeren til Final Cut: Silver Screen, men et selvstændigt spil, indhold er uafhængig af den foregående, og hvis du ikke har spillet i Final Cut: Silver Screen, det er du virkelig gør ikke ondt at starte med Final Cut: Encore.

Udvikleren af ​​Big Fish Games frigivet på markedet for computer underholdning en masse spil og se, hvad de tilbyder på nuværende tidspunkt. Big Fish Games - kendt udvikler af gaming-produkter, men ganske ofte lancerer rå mad lavet hurtigt, som på et samlebånd, og uden en sjæl. Men de spil fra denne udvikler er ganske populære og har deres fans.

Forrige spil var i to versioner: en - så at sige demo-version, hvor det ikke var nødvendigt at betale, og som kunne gå kun en del af historien, den anden - det fulde gebyr. Spil Final Cut: Encore har en download mulighed, men du kan give det helt, betaler $ 3 efter det første kapitel. Det kan henføres til fordelene ved spillet - det er en fuldstændig mangel på allestedsnærværende Donata og irriterende reklamer.

Nogle brugere kan være forvirret, at spillet kun understøtter engelsk. Generelt kan spillet beskrives som en god oplevelse, som uden arrogance og innovation.

Som nævnt ovenfor spillet Final Cut: Encore er en fortsættelse af plottet (selvom uafhængig!) Spil Final Cut: Silver Screen. I den sidste del var det nødvendigt at afdække og forebygge en sammensværgelse mod menneskeheden, nemlig mord på mennesker med en stor skærm med en projektor og en særlig linse. Lykkelig ende bestod i, at gerningsmændene til sammensværgelsen gik til hospitalet, og maskinen blev ødelagt. I denne version af spillet, børns kriminelle, beholdt linse killer, sammen med den største synder, som flygtede fra hospitalet, snoede historie med fornyet kraft.

Gameplayet er organiseret som en traditionel søgen, hvor en masse problemer med at finde objekter, puslespil, og der er naturligvis en dialog, en lille smule. Spil niveauer er opdelt efter sværhedsgrad. Den nemmeste sværhedsgrad er ledsaget af en lang række tips og indeholder simple gåder. Niveauer med en høj grad af kompleksitet af de tips er ikke rige, og over gåderne nødt til at smadre dit hoved.

Resumé: En god traditionel søgen med en masse interessante puzzles, der forårsager en skuffelse - ingen penge vil ikke gå igennem det helt!

For at spille skal du downloade cache, adresse: SD / android / OBB

video:

reklame:
Final Cut: Encore
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 13.56 MB
udgave: 1.0
uploads 2015-02-03
krav
android 2.3.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan hente listen over konti, der er kendt af enheden. Dette kan omfatte alle konti, der er oprettet af de applikationer, som du har installeret.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at appen kan læse indholdet på dit USB-lager.

Tillader, at appen kan ændre globale lydindstillinger som f.eks. lydstyrke og valg af hvilken højttaler, der bruges til output.

ACCOUNT_MANAGER

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk