Tail Drift

2015/02/08
Spil Løb Flying race

beskrivelse:

Tail Drift - Racing på fly til Android er usædvanligt? Sandsynligvis. Troede også udviklerne af højre pedal Studios Publishing, da de besluttede at gennemføre denne idé af spillet. Efter alt, til racing på asfalt spor på stejle sportsvogne har længe været vant til, men alligevel flyet var ikke. Det er svært, næsten umuligt, at finde et perfekt spil, og Hale Drift er ingen undtagelse.

Himlen i vores forståelse - er grænseløs rum og den relative bevægelsesfrihed. På grund af det faktum, at spillet blev skabt i genre af racing bør åbne verden ikke være, men stadig på himlen bør være mere frihed end i motoren vejen. Men det var der. Du er nødt til at flyve langs røret, hvorfra du ikke kan rive mig væk. Røret vil bøje og nogle gange gå ind i hulen. Omkring røret spredte mønter og forstærkning, der skal indsamles. Det eneste positive ting - er, at røret kan flyve rundt på alle sider.

For at eliminere konkurrenter kan bruge missiler, men vær forsigtig, som praksis viser, lider af dem oftere vil du. Stort set ingen skade. Hvis dit fly bliver en raket, det sinker, hvis dit fly styrter ned i fuld fart ind i klippen, kaste det, og så kan du accelerere igen.

Flyet kan ikke flyve uden energi, og dette er blot en undskyldning for Donato. Men spillet tilbydes tre alternativer for beslutningstagning om genvinding af energi: brug Donati vente eller gennemse oplysningsspot.

Ud over disse mangler spillet har en masse fordele. Dette er en stor grafik, stor animation og dynamik, som ikke vil tillade dig at slappe af, men også en fascinerende rute. Alt dette skaber et meget positivt indtryk af spillet.

De vigtigste egenskaber i spillet Tail Drift:

· Spillet har tre tilstande og to store kampagne til 18 etaper

· Spillet har fire fly, der kan opgraderes, og syv attraktive ruter

· Forudsat til modernisering af de fire retninger

· Få en unik tre typer kan afhentes på sporet

· Mange forskellige resultater

· Afspejler resultaterne af leaderboardet

· Gratis download

Negative egenskaber spil Tail Drift:

· Stiv overholdelse af røret langs hvilken nødt til at flyve

· Donat, som du kan genvinde energi

Resumé: En stor gaming produkt, især for fans af flyvemaskiner og dynamiske linjer, et godt alternativ til skiløb på hårde gulve.

For at spille skal du downloade cache, adresse: SD / android / OBB

video:

reklame:
Tail Drift
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 12.69 MB
udgave: 1.01.1560.618
uploads 2015-02-06
krav
android 2.3.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan kontrollere vibratoren.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan hente listen over konti, der er kendt af enheden. Dette kan omfatte alle konti, der er oprettet af de applikationer, som du har installeret.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at appen henter din præcise placering ved hjælp af GPS (Global Positioning System) eller netværksplaceringskilder som f.eks. mobilmaster og Wi-Fi. Disse placeringstjenester skal være aktiverede og tilgængelige på din enhed, før appen kan bruge dem. Apps kan bruge dette til at bestemme, hvor du er, og kan eventuelt bruge ekstra batterikapacitet.

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

C2D_MESSAGE

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk