Alle Guns Blazing

2015/03/05
Spil Shooting skydning skydespil

beskrivelse:

Alle Guns Blazing - skydning, og det er i denne genre, er dette spil lavet til Android - er en pioner på markedet for edb underholdning, så det er meget vanskeligt at give en friskhed sådanne spil. Nogle udviklere forsøger at passere en skydebane for skytten, men ikke altid med held. I dette tilfælde, skaberne af spillet fra Mobile Gaming Studios Ltd. forsøgte at gøre det sjovt, takket være en interessant historie.

Hvad der venter dig i spillet All Guns Blazing? En stor symbiose historie om mafiaen og en enkel økonomisk strategi. Det må indrømmes, har vist sig ganske godt! Døm selv. Du skal oprette fra bunden økonomisk udvikling og langsigtet økonomisk mafia syndikat, godt bevæbnet, hvis du nødt til at forsvare mod fjenden eller at angribe det. Helt fra begyndelsen har du intet, men en pistol og ambitioner.

Spillet har et tilstrækkeligt antal sjove og spændende elementer. Dette er en spændende shootout, den økonomiske komponent, evnen til at spille online, god grafik, endelig. Desværre online-mode antager Donati, og her er det næsten overalt, og uden det meget svært at slå.

De vigtigste egenskaber i spillet All Guns Blazing:

· Spændende grund med spektakulære skudvekslinger

· Cool design med fremragende grafik, detaljerede og tankevækkende billede af miljøet

· Muligheden for at forene og kæmpe mod andre spillere

· Stor række interessante missioner og opgaver, der skal udføres

· Bred arsenal, samt hundredvis af andre attributter, såsom huse, tøj, smykker osv

· Evnen til at skabe deres egne våben

· Stort antal rivaler

· Du kan spille og ikke betale

Negative egenskaber games Alle Guns Blazing:

· Det er meget svært at spille uden Donati, og han er krævende og hårdt

· Obligatorisk internetforbindelse

Resumé: en rigtig god idé, som også bemærkelsesværdigt gennemført, men Donat og obligatorisk internetforbindelse - det er de skår i glæden, der kan ødelægge en tønde af honning.

video:

reklame:
Alle Guns Blazing
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 20.17 MB
udgave: 1.118
uploads 2015-03-05
krav
android 4.0.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan kontrollere vibratoren.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

BILLING

C2D_MESSAGE

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk