Får War (WarSheep) - ONLINE

2015/04/01
Spil Strategier taktik

beskrivelse:

Får War (WarSheep) - ONLINE - krig får, hårde kampe, der involverer og pansrede køretøjer og raketstyr, i stand til helt fjerne billedet af en harmløs lam. Spillet er lavet i strategien genre. Bemærk venligst, at dette er debut projekt, som let fugtig, og enfoldig, og præsenterer brugeren med lidt valg, men på trods af dette, iørefaldende, lad os se på det.

Legeplads - en stor eng med frodige grønne græs, der ligner en græsgang for får græsning fredeligt, og pludselig disse får beslaglagt våben og skyndte på hinanden. Udviklerne har givet dig alle fire typer af tropper får - får i en tank med en granatkaster får, får og får i buggy - spotter fly. Der er kort i forskellige hjørner, der er udstationeret dig og din modstander. Når spillet starter, får du 10 sekunder til at foretage et træk én type tropper. Skynd dig, fordi 10 sekunder - den tid og antager farten, og angreb.

De vigtigste egenskaber og fordele i spillet Sheep War (WarSheep) - Online:

• Dette er ikke en platformer

• 2D overhead-visning, som giver et mål for bekvemmelighed, især for arvelige strateger

• stort set alle dine bevægelser ledsages af humoristiske kommentarer

• Support online kan kæmpe med andre spillere

• Spillet indeholder ikke Donata

• spil gratis

Negative egenskaber i spillet Sheep War (WarSheep) - Online:

• tilstedeværelsen af ​​små fejl, som irriterer nogle

• manglende valg i kampen, da der kun er en kort

• mangel på forskelligartede forhold sammentrækninger, som bliver nødt til at spille mod computeren, men det kan blive uinteressant

Resumé: forudsat at udviklere fortsætte med at arbejde på sin udvikling, spillet Sheep War (WarSheep) - ONLINE har alle chancer for at blive populære i fremtiden.

video:

reklame:
Får War (WarSheep) - ONLINE
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 15.03 MB
udgave: 1.0.4
uploads 2015-03-31
krav
android 2.2+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

Tillader, at appen kan deaktivere tastaturlåsen og anden form for tilknyttet adgangskodesikkerhed. Telefonen deaktiverer f.eks. tastaturlåsen ved indgående telefonopkald og aktiverer tastaturlåsen igen, når opkaldet er afsluttet.

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk