O Misterio de Englishtown

2015/06/20
Spil Quests Puzzle

beskrivelse:

O Misterio de Englishtown - spil til Android-platformen inviterer dig til at blive en privat detektiv. Sergent JOHN JONES og hans trofaste assistent bor i en lille by, og undersøger den mystiske mord. I løbet af undersøgelsen, vil du sammen med hovedpersonen besøge forskellige ændringer og gå på en bred vifte af byens steder. På jagt efter spor, og andre nyttige ting slentre i gaderne, se på de barer, besøge hoteller, de mødtes med andre karakterer og vidner interviews. Efter at indsamle alle de beviser, vil du være i stand til at opklare mysteriet om mordet.

Nøglefunktioner i spillet O Misterio de Englishtown:

· Fun gameplay

· Stort antal bymæssige steder

Interessant historie linje med stor humor

· Original design

For at spille skal du downloade cache, adresse: sdcard / Android / OBB /

reklame:
O Misterio de Englishtown
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 46.54 MB
udgave: 1.0.2
uploads 2015-06-18
krav
android 3.2+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

Tillader, at appen kan deaktivere tastaturlåsen og anden form for tilknyttet adgangskodesikkerhed. Telefonen deaktiverer f.eks. tastaturlåsen ved indgående telefonopkald og aktiverer tastaturlåsen igen, når opkaldet er afsluttet.

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk