Spooky runner

2015/08/06
Spil Arcade Runner online

beskrivelse:

Spooky runner - spillet til Android-platformen i runner genren, hvor du er nødt til at køre med sin helt på forskellige steder, løbe væk fra monstre, besejre forbandelse og indsamle mønter undervejs og forskellige bonusser. Din opgave - at efterlade sine konkurrenter i jagten på smykker. For at gøre dette, kan du forvandle til et monster og jage dine konkurrenter, og endda på den måde vil komme på tværs magiske genstande, der på magisk vis hjælper nederlag modstandere.

Nøglefunktioner i spillet Spooky runner:

- Funny og muntre figurer

- En masse forskellige emner

- Klar og nem kontrol

- Evnen til at konkurrere med andre spillere

video:

reklame:
Spooky runner
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 37 MB
udgave: 1.6.4.0
uploads 2015-08-06
krav
android 2.3.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

BILLING

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk