PAC-MAN CE DX

2015/08/23
Spil Arcade PacMan

beskrivelse:

PAC-MAN CE DX - spil fra udvikleren BANDAI NAMCO til Android-platformen, som tidligere havde været tilgængelig på iOS, Windows og PS, så mange af jer har haft til at spille det. Nu har du mulighed for at gøre det på deres mobile enhed, tablet eller telefon.

Udviklerne holdt atmosfæren i spillet og har ikke ændret det i 3D eller andre formater. Selvfølgelig har spillet ændret en smule, men accepterede, at det er meget vigtigt ikke værre end den oprindelige kilde. De fans vil være glade for, at gameplayet stort set ikke ændret sig, forbliver relevant, trods det faktum, at spillet generelt mange år. Gem og hovedperson - Yellow "bolle". Han var rullende på indviklede labyrint af konstant at spise prikker og frugter og frelst fra spøgelser.

Hvert niveau nødt til at gå et stykke tid, er det ikke løbe ind i spøgelse og score de maksimale mulige point. Det skal bemærkes, at er ganske vanskeligt en rekord antal point indsamlet. Fra tid til anden, når "bolle" spiser frugt eller et spøgelse vises nye punkter.

Nøglefunktioner i spillet PAC-MAN CE DX:

- Et stort antal niveauer, forskellige i design og konstruktion

- Snarere kompliceret, fascinerende og meget aktive gameplay

- Behagelig moderne arrangement af den klassiske soundtrack

- Mange muligheder

- Meget god ledelse, klar og lydhør

Negative egenskaber af spillet PAC-MAN CE DX:

- Spillet gebyr - det koster $ 5

Resumé: en fantastisk spil, som hører til de klassikere af gaming industrien og værd at betale de penge, der har anmodet om udvikleren.

video:

reklame:
købe i GooglePlay
programtype: betale
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk