Talking Tom speedbåd

2016/02/13
Spil Løb scooter 3d race runner

beskrivelse:

Talking Tom speedbåd - spil for unge ejere af Android developer Outfit7 platform, med hovedpersonerne i højttaleren Tom og hans kæreste Angela at hjælpe dette spil blevet populær på grund af højttaleren, og Tom og Angela downloadet over 100 millioner gange hver.

Spil Talking Tom speedbåd runner er lavet i genren, hvor du har brug for at ride på en vandcykel langs en smal kanal med forhindringer og indsamle stjerner. Din opgave er at bestemme partiets ankomst - om det vil være Tom, eller Angela, derefter straks gå til kysten. vand cykel hastighed er lav, så børnene nemt vil klare med ledelsen, som er nemt og bekvemt. Ga måde vil komme på tværs af forskellige forhindringer, fra simple, såsom oppustelige madrasser, der kan være ram, og imponerende, at brug for at gå rundt eller starte tjek først - en række barrierer og vipper, rev og andre skibe, og selv ubåde. Spillet er opdelt i missioner, vil gennemførelsen af ​​hvilket gør det muligt at gennemføre spillet til ende.

De vigtigste egenskaber i spillet Talking Tom speedbåd:

- Enkel og intuitiv gameplay

- Muntert indrettet i smuk grafik

- Klar og nem kontrol

- Awards for gennemførte missioner

- De bedste resultater registreres i registrene på bordet

- Mulighed for at konkurrere med dine venner

Negative egenskaber af spillet Talking Tom speedbåd:

- Meget Donat

- En masse reklame

Resumé: Et spil for børn med foretrukne og populære figurer, som kan ses på en ny måde og i en ny genre.

video:

reklame:
Talking Tom speedbåd
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 25.98 MB
udgave: 1.0
uploads 2016-02-12
krav
android 4.0.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan starte af sig selv, så snart systemet er færdig med at starte. Dette kan gøre enhedens opstartstid længere og give appen tilladelse til at gøre enheden langsommere ved altid at lade appen køre.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at appen kan ændre data om systemets indstillinger. Ondsindede apps kan ødelægge din systemkonfiguration.

Tillader, at appen trækkes oven på andre applikationer eller dele af brugergrænsefladen. De kan forstyrre din brug af grænsefladen i en applikation eller ændre det, som du tror, du ser i andre applikationer.

Tillader, at appen kan hente oplysninger om nuværende og seneste opgaver. Med denne tilladelse kan appen finde oplysninger om, hvilke applikationer, der bruges på enheden.

Tillader, at appen kan læse indholdet på dit USB-lager.

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

C2D_MESSAGE

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:5 (stemmer:2)
dansk