Bushido Bjørn

2016/07/10
Spil Arcade slashers reaktion spil på reaktionen

beskrivelse:

Bushido Bjørn - et spil til Android platform, udvikleren Spry Fox LLC i genren slasher. Det særlige ved denne genre er, at spillet er enten meget populær, som for eksempel frugt Ninja, eller forråde deres fuldstændige glemsel, er den gennemsnitlige ikke givet.

Hovedpersonen - det er næsten uovervindelig kriger, takket være symbiose af magt og bjørn ninja. Ikke at vide, hvem de har med at gøre, besluttede urimelige fjender til at angribe ham, og det øjeblik, hvor de vises på skærmen, skal du holde stien til hovedpersonen, hvori den fastslog, vinke arme og rammer fjenden, er det bedre - alle i en enkelt passage. For der får du det maksimale antal point. Stien går ikke igennem fjenden, og kun der. Over tid vil modstanderne være mere aktivt flytte og bliver mere og mere, der vil komplicere jobbet.

Træn til bedre udføre opgaver og få bonusser.

De vigtigste egenskaber i spillet Bushido Bjørn:

- Gameplayet er enkel og ligetil

- Diskret niveau af kompleksitet

- Registrering med en flot grafik og nem kontrol

- Evnen til at låse de positive tegn

Negative egenskaber i spillet Bushido Bjørn:

- En lille Donat

Resumé: spillet projektet, legemliggjort i en god slasher. Trods en vis ensartethed, som i øvrigt er karakteristisk for genren, spillet indeholder en fancy chips, der gør det sjovere.

video:

reklame:
Bushido Bjørn
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 57.31 MB
udgave: 00.08.00
uploads 2016-07-09
krav
android 4.0.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan kontrollere vibratoren.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan starte af sig selv, så snart systemet er færdig med at starte. Dette kan gøre enhedens opstartstid længere og give appen tilladelse til at gøre enheden langsommere ved altid at lade appen køre.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk