Tracky Train

2016/07/24
Spil Arcade Pixel verden pixel tog runner

beskrivelse:

Tracky Train - action spil til Android platform fra udvikleren Crash Lab Limited, realiseret i genren runner, hvor du nødt til at lægge skinnerne, så han kunne køre et passagertog. Faren er, at du vil lægge skinnerne foran toget, der når som helst kan overhale dig. Spillet er lavet i pixel kunst og har allerede modtaget næsten et hundrede tusinde abonnenter, på trods af at det er første projektudvikler.

På trods af, at banen har ingen grænser, landskaber stadig følge hinanden, og præsenterede verden indeholder hindringer og barrierer. Du er nødt til at lægge skinnerne, så de er i tæt nærhed til passagerer, der er i forskellige steder, så at toget kunne stoppe og samle dem op. Så passagererne vil landsættes på stationen, som du også skal have tid til at lægge skinnerne. Først da vil du tjene penge til passagererne. Generelt kan du tjene så mange penge, det er den vigtigste opgave i spillet. Der er to måder: du kan hente pengene på vejen og tjene en passager, som omtalt ovenfor. Pengene tjent kan bruges på at opgradere togene til at øge passagertrafikken til andre nødvendige elementer, som også kan købes for Donat. Det skal bemærkes, at et begrænset antal passagerer placeret i toget, så stigningen i passagertrafikken - et meget aktuelt emne.

Spillet er slut, hvis toget vil knuse dig, og dette kan ske, hvis rækværket, du støder ind i en forhindring og mister tid. Flere af disse kollisioner og uddanne dig til at blive knust.

Resumé: dynamisk, original og sjov gameplay, der ikke kan ikke lide det, jo mere, at bygherren er konstant at forbedre sit produkt.

video:

reklame:
Tracky Train
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 31.18 MB
udgave: 1.0
uploads 2016-07-23
krav
android 4.0+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan kontrollere vibratoren.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan starte af sig selv, så snart systemet er færdig med at starte. Dette kan gøre enhedens opstartstid længere og give appen tilladelse til at gøre enheden langsommere ved altid at lade appen køre.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk