Immortal love 2: Prisen på et mirakel. Samlerens udgave

2017/12/28
Spil Quests første person quest logik gåder

beskrivelse:

Immortal love 2: Prisen på et mirakel. Samlerens udgave - et spil til android platformen, hvor du venter på farlige eventyr på forskellige interessante steder. Du er nødt til at opgrave mysteriet om den magiske artefakt, som kan bruges til service og godt og ondt. Derfor er din opgave at vælge den højre side, som du vil tjene, og ikke lade de mørke kræfter tage i besiddelse af dig. Du vil blive søgt efter ting, som du nemt løser puslespil og klare overraskelser. Fjenderne vil også tage i besiddelse af det magiske relikvie, så du skal overvinde dem.

De vigtigste egenskaber i spillet Immortal Love 2: Prisen på et mirakel. Samlerens udgave:

  • fascinerende plot i baggrunden for gameplayet
  • kvalitetsdesign i fremragende grafik
  • vare søgning
  • løse spændende puslespil
  • mulighed for at spille interessante minispil

video:

reklame:
Immortal love 2: Prisen på et mirakel. Samlerens udgave
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 46.64 MB
udgave: 1.0.0
uploads 2017-12-27
krav
android +

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan starte af sig selv, så snart systemet er færdig med at starte. Dette kan gøre enhedens opstartstid længere og give appen tilladelse til at gøre enheden langsommere ved altid at lade appen køre.

Tillader, at appen kan hente listen over konti, der er kendt af enheden. Dette kan omfatte alle konti, der er oprettet af de applikationer, som du har installeret.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at appen kan læse gemte data på din enhed om dine kontaktpersoner, herunder hvor ofte du har ringet til dem, sendt e-mail til dem eller på anden måde kommunikeret med bestemte personer. Denne tilladelse giver apps mulighed for at gemme dine kontaktdata, og skadelige apps kan muligvis dele kontaktdata uden din viden.

Tillader, at appen kan læse indholdet på dit USB-lager.

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

C2D_MESSAGE

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:5 (stemmer:2)
dansk