FIREWORKS SIMULATOR 3D

2021/11/18
Spil Simuleringer simulering fyrværkeri 3d afslappet

beskrivelse:

FIREWORKS SIMULATOR 3D  er et interessant simulationsspil til Android-platformen, der tilbyder simuleret fyrværkeri. Verden i spillet er enorm, hvilket vil gøre processen med at spille fyrværkeri mere spændende. Der er forskellige typer fyrværkeri, du kan tænde dem overalt i spillet. Fyrværkeri simulator er skabt med 3D display og smukke fyrværkeri effekter.

De vigtigste egenskaber ved spillet FIREWORKS SIMULATOR 3D :

  • kæmpe verden
  • smukt design i 3D-grafik
  • smukke fyrværkeri effekter
reklame:
FIREWORKS SIMULATOR 3D
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 112.09 MB
udgave: 2.6
uploads 2021-11-13
krav
android +

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan starte af sig selv, så snart systemet er færdig med at starte. Dette kan gøre enhedens opstartstid længere og give appen tilladelse til at gøre enheden langsommere ved altid at lade appen køre.

Tillader, at appen kan læse indholdet på dit USB-lager.

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

BIND_GET_INSTALL_REFERRER_SERVICE

C2D_MESSAGE

opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:5 (stemmer:24)
dansk