Bunny Dress up

2014/03/28
Program Miscellanea Påske klæd spil for børn

beskrivelse:

Bunny Dress up - munter, vidunderlige forår og påske bunny i en vidunderlig program til Android. Interessant og kreative spil for børn og voksne - Dress Up er et spil. Download og have det sjovt sammen. Måske du er på udkig efter ikke bare et spil, et spil, der kunne drage fordel i udviklingen af ​​kreativitet. Spillet vil være nyttige for piger (2, 3, 4, 5, 6 år), og det er vigtigt - det er helt fri.

Det skal bemærkes, at spillet er usædvanligt. Nyd og give dit barn til at klæde smukt sød kanin. Tid til at tilbringe sammen igen - er ikke så stor. Absolut garanti for god stemning og behagelig tidsfordriv.

Hvad skal jeg gøre:
1.. helt gratis spil download
2. kan enten tænde eller slukke for ringetonen i spillet
3. klik «PLAY", for at starte spillet
4.. Vælg knappen for at vælge stykker tøj, tilbehør, baggrund
5.. holde knappen nede, indtil indtil du finder din yndlings ting
6.. kan klikke på mix, for at vælge en tilfældig kombination
7.. afsluttet dit valg, skal du klikke på "✓»
8.. glem ikke dit mesterværk venner eller bare gemme det som et tapet.

Kom op med et sæt tøj til din kanin. Vi kan forsikre dig om, at ingen kan modstå sådan et spil. Hverken voksne eller børn. Spillet er spændende og sjovt. Vælg det tid til at lege og prøve alle mulige kombinationer af tøj til din ven.

Et af de mest interessante kombinationer - det, selvfølgelig, påske bunny med en kurv fuld af farverige påskeæg.

Du kan gemme en interessant tøj i sin kaninhullet, eller dele med venner på Facebook, kan gemme galleriet, sætte det op som en kontakt, eller indstille som din desktop tapet.

Enjoy!

video:

reklame:
Bunny Dress up
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 22.45 MB
udgave: 2.0
uploads 2014-03-18
krav
android 2.2+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan konfigurere systemets baggrund.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

Tillader, at appen kan læse gemte data på din enhed om dine kontaktpersoner, herunder hvor ofte du har ringet til dem, sendt e-mail til dem eller på anden måde kommunikeret med bestemte personer. Denne tilladelse giver apps mulighed for at gemme dine kontaktdata, og skadelige apps kan muligvis dele kontaktdata uden din viden.

Tillader, at appen kan ændre data om de kontaktpersoner, der er gemt på din enhed, herunder hvor ofte du har ringet til dem, sendt en e-mail til dem eller på anden måde kommunikeret med bestemte kontaktpersoner. Med denne tilladelse kan apps slette kontaktoplysninger.

opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:5 (stemmer:1)
dansk