Muse Insight

2016/05/19
Program Multimedia musik lyd

beskrivelse:

Muse Insight - en praktisk og interessant ansøgning om Android-platformen med bygherren IT-GRANDS, designet til musikelskere og for dem der gerne dele den musik, du vil med dine venner.

Registrerede brugere af sociale netværk VKontakte er lige der til at lytte til musik og tilføje numre til dine spillelister. Men der er én lille "men", der er uvillige til at søge efter musik, som undertiden sker, jo mere er der at kende navnet band eller sang, men gør det på en smartphone er ikke meget bekvemt. Her kan også være nyttigt Muse Insight program, som vil vælge musikken til din smag. For at gøre dette, skal du først bestå en kort test, der vil bestemme din musiksmag, og så skal du angive den genre, der forbinder musik, og endelig, skal du vurdere de foreslåede spor, dvs. lægge slædehunde eller dislayki. I fremtiden vil den app kunne mere præcist give dig musikken.

Selvfølgelig betyder den foreslåede ordning ikke garantere et perfekt match, men naturligvis i høj grad lette processen med at søge efter dine yndlingssange og gøre det interessant.

De vigtigste egenskaber for Muse Insight ansøgning:

- Evnen til at få oplysninger om sporet og kunstneren

- Evnen til at finde populære sange af en bestemt kunstner

- Evnen til at tilføje dine yndlingsnumre til din spilleliste

- Evnen til at sende dine yndlingssange til venner VKontakte

- Mangel på Donati

- For at ansøgningen ikke skal betale

Resumé: Ansøgningen er designet til brugere, der er registreret i netværket VKontakte, og du bør være særlig opmærksom på det, fordi det er virkelig et interessant projekt udover gratis.

reklame:
Muse Insight
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 15.15 MB
udgave: 0.12.3
uploads 2016-05-19
krav
android 4.0.3+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan hente listen over konti, der er kendt af enheden. Dette kan omfatte alle konti, der er oprettet af de applikationer, som du har installeret.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

ACCOUNT_MANAGER

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk