Miasto SeKretów

2014/02/03
Spil Logic puslespil rejse

beskrivelse:

Miasto SeKretów - gorgeous version på Android allerede og med det polske sprog. Her vores helt fungerer som en smart og munter muldvarp opkaldt Krots, der gik på en interessant rejse i søgen efter sin ven Rex. Rex, på mystisk vis forsvundet, falder ind i en dyb fangekælder.

Handlingen foregår i en magisk hule - en by med et interessant navn "Poco Pane", som for nylig har været igennem en revolution, where'll byen mødes mærkelige personligheder tonehøjde mysterium svært at løse gåder. Din rejse vil fylde og sammensværgelse mod regeringen, som fokuserede i byen.

Spændende proces vil være, at spillet klogt opdelt i syv forskellige steder, er det lavet for at sikre, at spilleren var lettere og mere interessant at spille. Hvert sted er designet til bagateller, hver parcel har en interessant og konsekvent problem.


Det er vigtigt at bemærke, at spillet er fyldt med intelligens, så er ingen rationel tænkning ikke behøver at tænke. Gå ned ad gaden, er du nødt til at dreje hovedet, læring fra forbipasserende hvilken rækkefølge at gøre det udføre spændende opgaver og løse gåder. For at sige det rent ud, at denne søgen er interessant, at du vil henvende sig til de virkelige helte, der har deres egen karakter, sine egne nuancer, det vil ikke bare flad talende hoved.

Spillet er logisk og afbalanceret på en sådan måde, at du ikke glemmer jo, hvad er dens essens. Gameplay "City of Secrets" ikke bliver til dumme søgen af ​​et objekt, og derfor ikke keder sig - at bidrage til denne form for mini-spil, som også er en del af spillet.

Miasto Sekret vil være af interesse for både professionelle passage quests, såvel som begyndere. Kendere af denne genre vil være tilfredse med deres job og forbifarten, ikke gøre dem nogen vanskelighed. Men måske vil det være, at det - jobbet vil være svært, så kom til den støtte, pære - et hint. Tips er interessante i at - du antyder øverst løsning, og først derefter, hurtig og hvis det vil være svært for dig, så på din skærm vil vise teksten med problemet.

Det skal bemærkes, at den søgen er ledsaget af en stor sans for humor og positive. De, der har nogensinde når - nogensinde konfronteret med dette, og det reelle bureaukrati, bare for at forstå og værdsætte den subtile humor og hints. Absolut alle disse dialoger og tilpasset vores publikum, med den mentalitet af vores humor, der gør spillet sjovt. Vigtigere er det, og stemme på et højt niveau, da alle tegn tale i forskellige stemmer. Gå ikke glip af de samtaler, selv om de er lange, da der kan være skjulte spor.

Masser af nyttige oplysninger vil opdage, under passagen af ​​questen. Herunder lære, hvorfor modermærker ikke spiser ost, der kan ændres på roerne, hvordan man kommer til borgmesteren, hvordan man laver Trojan Elephant.

Awesome spil, fange al din fritid, så vær på vagt.

Enjoy!

video:

reklame:
Miasto SeKretów
generelle oplysninger
Тип файла: apk
størrelse: 546 KB
udgave: 1.0
uploads 2014-01-28
krav
android 2.2+

Tillader, at appen kan oprette netværkssockets og anvende tilpassede netværksprotokoller. Browseren og andre applikationer har mulighed for at sende data til internettet, så denne tilladelse er ikke nødvendig for at kunne sende data til internettet.

Tillader, at appen kan læse oplysninger om netværksforbindelser, f.eks. eksisterende og forbundne netværk.

Tillader, at appen kan skrive til USB-lageret.

Tillader, at appen kan få adgang til telefonfunktionerne på enheden. Med denne tilladelse kan appen bestemme telefonnummeret og enheds-id'erne, hvorvidt et opkald er aktivt samt det eksterne nummer, der oprettes forbindelse til via et opkald.

Tillader, at appen kan forhindre enheden i at gå i dvale.

Tillader, at appen kan starte af sig selv, så snart systemet er færdig med at starte. Dette kan gøre enhedens opstartstid længere og give appen tilladelse til at gøre enheden langsommere ved altid at lade appen køre.

Google Play-licenskontrol

Tillader, at appen kan læse oplysninger om Wi-Fi-netværk, f.eks. hvorvidt Wi-Fi er aktiveret og navnet på forbundne Wi-Fi-enheder.

BILLING

Tillader, at appen kan hente oplysninger om nuværende og seneste opgaver. Med denne tilladelse kan appen finde oplysninger om, hvilke applikationer, der bruges på enheden.

Tillader, at apps kan acceptere cloud til enhedsbeskeder, som er sendt af appens tjeneste. Brug af denne tjeneste anvender data. Ondsindede apps kan forårsage et overdrevet databrug.

C2D_MESSAGE

download fra GooglePlay
programtype: gratis
opmærksomhed! alle filerne bogført med tilladelse af forfatterne eller applikationer der findes i det offentlige domæne på internettet, hvis nogle af filerne krænker dine rettigheder, så lad os vide
Bedøm spillet:
bedømmelse:0 (stemmer:0)
dansk